domingo, 28 de abril de 2013

X ANIVERSARI DEL MAGA

CELEBRACIÓ X ANIVERSARI MAGa - Museu Arqueològic de Gandia MAGa 
Per celebrar el X Aniversari, el museu convida als visitants a descobrir les restes més antigues trobades a la comarca de la Safor, així com l’edifici de l’Antic Hospital de Sant Marc. 
Al llarg de la jornada, l’entrada al museu serà gratuïta i s’oferiran activitats didàctiques per conèixer aspectes concrets de les societats paleolítiques i neolítiques.
Pel matí, les activitats programades estan adreçades per als grups amb reserva prèvia. Es realitzarà una visita guiada i una demostració dels tallers que es duen a terme al MAGa, relacionats amb la prehistòria. Així mateix, se’ls farà entrega d’un dossier didàctic, editat amb motiu de l’aniversari. 
Per la vesprada, a partir de les 17.00 hores, personatges prehistòrics donaran la benvinguda als participants i els acompanyaran en un viatge per la prehistòria, per descobrir com vivien els nostres avantpassats.  
A l’aula didàctica, es realitzarà el taller de retallables Pots posar-me un nom?, on els participants podran pintar, adornar i triar un nom per als personatges prehistòrics del museu. La resolució del nom es donarà a conèixer el proper dissabte 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus. En l’altre taller, el de XocoMAGa, podran realitzar un dolcet amb la forma del logotip del museu. 
Després de berenar, els visitants celebraran l’aniversari bufant les veles del pastís del MAGa. Finalment, Dolors Todolí contarà de la mà de Nougumbi, les seues experiències amb els sons prehistòrics. 
Horari: Dimarts 30 d’abril, de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario